Više od 24 sata prije zvaničnog početka okupljanja naše reprezentacije u Innsbruck je stigao sekretar Zmajeva Elmir Pilav kako bi obišao hotel i stadion gdje će boraviti i trenirati naši fudbalski reprezentativci prije utakmice sa Egiptom.

Ništa se ne prepušta slučaju, pa je hotel "Austria Trend" osiguran zaštitarima, koji u zgradu hotela puštaju samo službena lica i akreditovane medije.

U obližnjem grilu radi gospođa Marica rodom iz Dervente. "Cijeli dan dolaze naši ljudi kako bi se slikali sa reprezentativcima. Ponosni smo što su Zmajevi u našem Innsbrucku, gdje će im sigurno biti kao kod kuće." poručuje Marica.

Naši Zmajevi imaju razumijevanja za navijače koji se nalaze ispred hotela, pa svako malo, neki od naših reprezentativaca izađe kako bi se fotografisao sa najvjernijim navijačima.

I sam stadion Tivoli omogućit će odlične uslove za treniranje, ali i odigravanje same utakmice. Najmoderniji načini održavanja travnjaka garantuju da će naši i egipatski reprezentativci sutra imati priliku igrati po odličnom terenu, iako u Innsbrucku već dva dana pada kiša, koja je najavljena i za sutra.

Pazi se na svaki detalj, a naši Zmajevi to uzvraćaju dobrim igrama i još boljim rezultatima.

(Reprezentacija.ba)