Sejad Salihović se oženio i čeka dijete: Kum će biti Vedad Ibišević

Odmor u Dubaiju za Sejada Salihovića je protekao uz neočekivano veliku medijsku pažnju. Razlog je to tamnošnje druženje našeg reprezentativca sa atraktivnom američkom pop pjevačicom Selenom Gomezom. Salihović je u izjavi za njemački “Bild” negirao vezu sa seksipilnom gospođicom Gomez i otkrio kako je u braku, te da sa suprugom očekuje prinovu. – U Dubai […]


Sejad Salihović se oženio i čeka dijete: Kum će biti Vedad Ibišević
Sejad Salihović sa suprugom

Odmor u Dubaiju za Sejada Salihovića je protekao uz neočekivano veliku medijsku pažnju. Razlog je to tamnošnje druženje našeg reprezentativca sa atraktivnom američkom pop pjevačicom Selenom Gomezom.

Salihović je u izjavi za njemački “Bild” negirao vezu sa seksipilnom gospođicom Gomez i otkrio kako je u braku, te da sa suprugom očekuje prinovu.

– U Dubai sam putovao sa suprugom Julijom. Malo je poznato, ali od 15. decembra prošle godine ja sam u braku. Sredinom marta očekujemo prinovu. Rodit će se dječak kome još uvijek nismo odredili ime. Znamo samo da će mu kum biti Vedad Ibišević. – poručio je Sejad Salihović.

Sejad prošlu godinu ne pamti po lijepom unatoč nastupu na Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

– Prošla godina nije bila dobra za mene. Pred Svjetsko prvenstvo sam se povrijedio i jedva zabilježio nastup. Kasnije sam se na utakmici protiv Wolfsburga povrijedio i pauzirao osam sedmica. – rekao je Salihović u razgovoru za dnevnik “Bild”.

(Reprezentacija.ba)