O zdravlju i fizičkoj pripremljenosti naše rukometne reprezentacije u Kataru vode računa dr. Edin Buljugić i fizioterapeut Nemanja Antonić koji su na stalnom raspolaganju izabranicima Dragana Markovića.

– Mogu reći da je zdravstveni bilten naše reprezentacije više nego dobar. Svi igrači su u punom trenažnom procesu, među njima zadnja dva ili tri dana i ranije povrijeđeni Nikola Prce koji se osjeća dobro. Mislim da ćemo uspjeti u svemu što smo predvidili i da će svi naši rukometaši, među njima i Prce biti u potpunosti pripremljeni za prvenstvo. – govori dr. Buljugić.

Veliku pomoć ljekarski tim naše reprezentacije dobio je od osoblja klinike Al Attar čiji su liječnik dr. Edvin Dervišević i fizioterapeuti Mišo Praljak, Domagoj Šutalo, Mario Biber i Muzafer Dervišević pružili nesebičnu pomoć u vidu vlastitog znanja i iskustva, ali i medicinske opreme i logistike.

– Veliku pomoć u radu imamo od strane ekipe iz klinike Al Attar, koja je inače jedna od najsavremenijih klinika ovdje u Dohi. Osim njihovih liječnika i fizioterapeuta na raspolaganju nam je i vrijedna oprema potrebna za fizikalnu terapjiu i rehabilitaciju. – govori Buljugić.

Naši rukometaši dva puta dnevno imaju fizikalne terapije i druge tretmane potrebne za rehabilitaciju, oporavak i ubrzani odmor.

(Reprezentacija.ba)