Nogometaš rimskog Lazija i reprezentativac Bosne i Hercegovine Senad Lulić smatra da ekipa koja se sutra nađe na terenu protiv Velsa mora dati sve od sebe ako želi ostvariti pozitivan rezultat i zadržati šanse za plasman na evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016.

“Kiksali smo protiv Kipra i normalno je da sutra želimo napraviti dobar rezultat. Naravno da mislim na pobjedu, ali isto tako moramo znati da danas nema lakih protivnika i da ćemo sutra sigurno morati dati sve od sebe da ostvarimo dobar rezultat”, rekao je Lulić uoči današnjeg odlaska u Vels, izvještava “FENA”.

Lulić smatra da je potrebno obratiti pažnju na cijeli tim Velsa, a ne samo na njihovog najboljeg igrača Garetha Balea, ali da je najbitnije da se bh. igrači koncentišu na svoju igru i zadatke koji su pred njima.

“Bale je sigurno jedan od najboljih igrača današnjice, ali isto tako ne smijemo dopustiti ostatku njihovog tima da igraju kako žele. Ipak, mislim da je najbitnije da se koncentrišemo na svoju igru. Ako damo sve od sebe ne bi trebalo biti problema”, rekao je Lulić.

(Reprezentacija.ba)