Nakon dolaska Zvjezdana Misimovića Safet Sušić na raspolaganju ima 23 igrača. Barem na papiru. Sutra se očekuje još dolazak Senada Lulića, sa kojim će naša reprezentacija biti kompletirana.

Danas popodne Zmajevi su u Hrasnici održali novi trening koji su propustili Kolašinac i Hajrović.

Povrijeđeni Bičačkić individualno je trenirao, tačnije laganije trčao, dok je Begović prvi put na pripremama trenirao u kopačkama, no na kraju treninga je ipak ponovo obukao patike. Iz liječničkog tima naše reprezentacije uvjeravaju da će Begović biti sigurno spreman za Brazil

, a svi su izuzetno optimistični i po pitanju Bičakčićeve povrede.

Trening Zmajeva pratilo je više od stotinu gledatelja, među kojima i nekadašnji golman rukometne reprezentacije BiH Enid Tahirović.

U našoj reprezentaciji najveću dilemu stvara neizvjesnost odigravanja prijateljske utakmice u četvrtak protiv mlade reprezentacije. Čini se kako su šanse za odigravanjem meča puno veće, nego da se meč ne odigra.

Zmajevi će sutra ponovo dva puta trenirati u jutarnjem i popodnevnom terminu, a lokacija treninga se neće mijenjati. Safet Sušić i njegovi igrači zadovoljni su toliko osporavanim terenom u Hrasnici.

(Reprezentacija.ba)