Popović poziva navijače na Grbavicu

Mlada reprezentacija Bosne i Hercegovine okupiće se u ponedjeljak 29. augusta u hotelu „Park“ u Vogošći i tako početi pripreme za kvalifikacione utakmice sa Norveškom i Švicarskom, javlja Fudbalski savez BiH.

Jedan od najstandardnijih reprezentativaca Marin Popović (22) i ovaj put je dobio poziv selektora Darka Nestorovića.

„Kao i uvijek, poziv u reprezentaciju me je obradovao. Nadam se da smo svi spremni da pružimo maksimum i ostvarimo povoljne rezultate u predstojećim susretima. Norveška i Švicarska su izuzetno kvalitetne ekipe i moraćemo da odigramo najbolje što znamo ako želimo da dođemo do bodova“, rekao je Popović.

Osvrnuo se mladi igrač Čelika i na nastupe u Premijer ligi: „Mogu biti zadovoljan svojom formom, ali ne i posljednjim rezultatima. Nadam se da ćemo već sutra protiv Željezničara prekinuti negativan niz.“

Popović ima i poruku za navijače: „Nadam se da će publika doći u što većem broju na „Grbavicu“ da nas podrži u susretima sa jakim protivnicima, kako bismo zajedno došli do željenih rezultata.“

Meč BiH – Norveška na programu je 2. septembra u 16,00 sati na stadionu „Grbavica“ u Sarajevu. Na istom mjestu biće odigran i susret našeg „U-21“ tima protiv Švicarske 6. 9. 2016. u 16,00.

(Reprezentacija.ba)