Naš selektor prisustvuje manifestaciji Dani fudbala

Selektor fudbalske A reprezentacije BiH Mehmed Baždarević boraviće u četvrtak u Banjoj Luci, pišu Nezavisne.com.

Tom prilikom će sa saradnicima Stefanom Žilijem, Draganom Perićem, Enverom Lugušićem i Sašom Papcem prisustvovati tradicionalnoj manifestaciji Dani fudbala u organizaciji Fudbalskog saveza Republike Srpske i “Sportskog žurnala”.

Inače, selektor i njegovi pomoćnici u utorak su u Međugorju započeli turneju koja predviđa obilazak priprema nekoliko bh. premijerligaša.

Boravak u Hercegovini, gdje priprema nekoliko ekipa, iskoristili su da pogledaju neke od treninga ali i da porazgovaraju sa rukovodstvom i trenerima, Širokog Brijega, Veleža, Zrinjskog, Sarajeva i Željezničara.

„Raduje me što sam imao priliku da posjetim ove ekipe. Važno je da vidimo kako se naši klubovi pripremaju za nastavak prvenstva i da im na neki način damo podršku. Želimo da saradnju, koja je i do sada bila dobra, još unaprijedimo i da ona bude na visokom nivou. Ovo je period kada moji saradnici i ja nastojimo da prikupimo što više podataka o igračima iz bh klubova ali i da pratimo sve druge koji bi mogli u budućnosti konkurisati za reprezentativni tim. U četvrtak idemo u Banjaluku, a planirali smo da narednog vikenda pogledamo i utakmice nekih od naših reprezentativaca“, rekao je Baždarević, prenose Nezavisne.com.

(Reprezentacija.ba)