Revanš susret baraža za odlazak na Europsko prvenstvo između reprezentacija Irske i Bosne i Hercegovine odigrat će se večeras u Dublinu sa početkom od 20,45 sati.

Nakon remija u Zenici, Zmajevi će u Dublinu pokušati doći do rezultata koji će ih odvesti na Euro u Francusku 2016. godine.

Direktan prijenos susreta iz Irske ukupno će raditi preko 30 tv. stanica širom svijeta.

Pored BHT1 televizije, bh. navijači će utakmicu u direktno putem satelitskih tv. kanala moći gledati na sljedećim kanalima:

Slovenia TV 2, Diema Sport, Irib Varzesh, Turkmen Sport, Abu Dhabi Sports 3, Bloomberg, Canal 9 (Danska), Canal + Futbol, Canal + Sport (Francuska), Digi Sport 1 (Rumunija), Futbol 2 (Ukrajina), Ictimai TV, Kanal 9 (Švedska), Match TV (Rusija), Max Norge, NTV Plus Futbol 1, OTE Sport 1, Polsat Sport, RTE 2, Setanta Sports Eurasia, Sky Calcio 1, Sky Sports 1 (V. B.), Sport 1 (Češka, Slovačka), Sport 1 (Izrael), Sport 1 Select HD (Holandija), Sport TV Africa 1, Sport TV1 (Portugal), StarTimes World Football i SuperSport 3 (Albanija).

Pored navedenih tv. stanica prijenos će se raditi i na kanalima koji signal emituju putem kablovskog sistema.

Revanš meč baraža za odlazak na Euro između Republike Irske i Bosne i Hercegovine igra se večeras sa početkom u 20,45 sati na stadionu Aviva u Dublinu, a glavni sudija bit će Bjorn Kuipers iz Holandije.

(Reprezentacija.ba)