Odbojkašice Kotor Varoša za kratko vrijeme ostvarile su brojne sportske uspjehe. Seniorke ovog kluba visoko kotiraju u Drugoj i na pragu su ulaska u Prvu ligu Srpske. Podršku u ostvarenju tog cilja pružila im je kompanija Mozzart donacijom novih dresova.

Zaista se zahvaljujemo kompaniji Mozzart. Djevojke su veoma zadovoljne dresovima, oprema je vrhunskog kvaliteta“, kaže Dragan Zeljković, predsjednik Upravnog odbora OK Kotor Varoš.

Klub je osnovan 2013. godine, a trenutno okuplja 110 talentovanih odbojkašica. Njihove kadetkinje i pionirke igraju Ligu RS, a okupljaju i 80 djevojčica koje za sada vrijedno treniraju i spremaju se za buduća takmičenja…

Za to vrijeme seniorke su druge na tabeli Druge lige RS, grupa zapad sa deset pobjeda i dva poraza u sezoni. Zbog toga ne kriju jasnu ambiciju da u narednom periodu osvoje Drugu i zaigraju u Prvoj ligi RS…

Klub je ostvario veće uspjehe u posljednje vrijeme jer su iza njih stali u Opštini Kotor Varoš kroz budžetsko finansiranje. Dobili su podršku resornog Ministarstva kroz jedan projekat, a podržali su ih i brojni prijatelji kluba među kojima je sada i kompanija Mozzart.

Dresovi odbojkašicama ovog kluba stigli su u okviru akcije „Novi dresovi za nove šampione“ kroz koju regionalni lider u priređivanju igara na sreću donira opremu perspektivnim klubovima u svim krajevima BIH. Do sada su nove dresove poslali na više od stotinu adresa fudbalskih, rukometnih, odbojkaških i košarkaških klubova širom zemlje.

(Sponzorisani tekst, 18+)