Rukometni Zmajevi danas su u Sarajevu otvorili navijačku prodavnicu u kojoj će svi zainteresovani moći kupiti sportske i navijačke rekvizite naše rukometne reprezentacije.

Na adresi Ložionička 16 u Novom Sarajevu naši rukometni reprezentativci danas su na prigodnoj svečanosti otvorili poseban dio prodavnice u velikom šoping centru u kojem će se od sada prodavati bogat asortiman proizvoda sa oznakama Bosne i Hercegovine i Rukometnog saveza Bosne i Hercegovine.

“Pokretanje Fan shopa će biti velika pomoć nama, rukometašima, ali i mladim generacijama pred kojima je sjajna sportska budućnost. Zahvaljujemo se našim partnerima u ovom projektu.“, naglasio je Smajo Karačić, generalni sekretar Rukometnog saveza BiH.

Svi zainteresovani navijači od sada u Ložioničkoj 16 mogu kupiti originalne dresove, šorceve, trenerke i majice naše rukometne repreznetacije, ali i navijačke rekvizite i suvenire za automobil, dom, ugostiteljski objekat…

Naša reprezentacija trenutno igra kvalifikacije za SP 2017. u Francuskoj. U prvom kolu slavili smo protiv Slovačke u Tuzli rezultatom 29:25, a u drugom kolu, u nedjelju 8. novembra gostujemo Litvaniji.

(Reprezentacija.ba)