Dobitnik nagradne igre Tehnodepo i Reprezentacija.ba portala organizovane povodom utakmice Bosna i Hercegovina – Vels je Denis Raković iz Bihaća.

Naš čitatelj Denis Raković je prvi prognozirao tačan rezultat utakmice protiv Velsa (2:0) i odredio najprecizniji sastav naše reprezentacije pogodivši imena devet igrača iz početne postave Zmajeva u pomenutom meču.

Pravila nagradne igre su bila da tačan rezultat donosi tri boda, a svaki pogođeni igrač u početnoj postavi po jedan bod.

Tako je Raković osvojio ukupno 12 bodova. Isti broj bodova osvojio je i Emir Hasanović, no Denis je bio prvi koji je objavio svoju prognozu.

Podsjećamo, reprezentacija BiH je 10. oktobra u Zenici ostvarila pobjedu nad selekcijom Velsa rezultatom 2:0, a golove za naš tim postigli su Đurić i Ibišević.

Nagradna igra BiH – Vels

Tehnodepo se zahvaljuje svim bh. navijačima koji su učestvovali u nagradnoj igri, a Rakovića nagrađuje sa novim tabletom.

Prodavnicu bijele i crne tehnike sa ubjedljivo najjeftinijim cijenama u Bosni i Hercegovini posjetite u Sarajevu u ulici Džemala Bijedića 124 (u blizini pijace Otoka), a njihov asortiman pogledajte i naručite na stranici www.tehnodepo.ba.

(Reprezentacija.ba)