Fudbalska repreznetacija Bosne i Hercegovine danas u organizaciji zvanične agencije Centrotours otputovala na Kipar gdje će u utorak igrati posljednji susret kvalifikacija grupe B za odlazak na Euro.

Agencija Centrotours je obezbijedila aranžmane u dva cjenovna ranga za put na Kipar. Ova agencija je do sada na gostujuće mečeve bh. selekcije odvela hiljade naših navijača.

Direktor turističke agencije Centrotours Muamer Lutvić kazao je pred sami polazak na Kipar da očekuje trijumf naših Zmajeva.

“Nakon sinoćnje pobjede, sada idemo na Kipar da ostvarimo tu pobjedu koja nam je potrebna da odemo u baraž. Određeni dio navijača putuje sa nama i reprezentacija BiH kao i uvijek. Svi se nadamo pozitivnoj priči”, kazao je Lutvić i dodao:

“Vjerujemo da ćemo izboriti plasman na Euro. Sinoć je jedna grupa navijača već otišla na Kipar. Za sve utakmice naših reprezentacija mi tradicionalno organizujemo putovanja i za naše navijače”.

Zmajevi će u utorak imati podršku i navijača iz cijele Bosne i Hercegovine.

“Dolazimo iz Velike Kladuše i na Kipar idemo po pobjedu. Kao i obično idemo sa Centrotoursom i nadamo se plasmanu na Euro”, poručuje navijač naše selekcije iz Velike Kladuše.

(Reprezentacija.ba)