Na Gradskom stadionu u Banjoj Luci bilo 6500 gledalaca

Nedjeljna utakmica protiv Čelika, u kojoj je Borac pobjedom (2:0) proslavio povratak u Premijer ligu BiH, bila je najposjećenijia na prostoru bivše Jugoslavije proteklog vikenda.

Prema zvaničnim izvještajima na Gradskom stadionu u Banjoj Luci prisustvovalo je oko 6500 gledalaca. Hiljadu manje bilo je na Grbavici u duelu između Željezničara i GOŠK-a, dok se na Marakani u meču Crvene zvezde i Radničkog iz Niša okupilo 5000.

Hrvatski šampion Rijeka protiv Rudeša na Rujevici privukla je 4500, dok je istinski derbi na Koševu između Sarajeva i Zrinjskog gledalo 4100.

Partizan iako u pohodu na Ligu šampiona, protiv šabačke Mačve mogao je računati na podršku samo 4000 gledalaca, dok je Dinamo protiv Cibalije na sablasno praznom Maksimiru imao svega 3000 gledalaca.

Duel u Zaprešiću između Intera i Hajduka posmatralo je 2150 gledalaca, i to je top osam posjeta ovog vikenda.

“Ova objava nije mi samo prijala, mogu slobodno da kažem da me je i uzbudila! Biti ispred velikana poput Zvezde, Partizana, Dinama, Hajduka nije mala stvar! Ovo je sigurno jedna od najbitnijih informacija u posljednjih nekoliko godina. Marketingu kluba ovo je najveća nagrada koju može da dobije, ali želimo naglasiti da je ovo samo početak i da ćemo učiniti sve da uskoro na Gradskom stadionu kada igra Borac ne bude nijedna jedina slobodna stolica”, poručio je Boris Udovičić, direktor marketinga FK Borac, prenosi službeni sajt banjalučke momčadi.

(Reprezentacija.ba)