Trener Željezničara uvjeren da će njegov tim izbaciti Zetu

Željezničar će u okviru prvog pretkola Europa lige sutra dočekati Zetu, a tim povodom danas je u Plavom salonu održana konferencija za medije, na kojoj su se obratili šefovi struka, Slavko Petrović i Duško Vlaisavljević, te kapiten Plavih Zajko Zeba.

Medijima se prvo obratio šef struke Zete, Duško Vlaisavljević, koji je istakao da je njegova ekipa najbolja ekipa u Crnoj Gori.

“Jedina mana naše ekipe je neiskustvo. Mi smo najbolja ekipa u Crnoj Gori, tako da Želji dolazi najbolja ekipa u Crnoj Gori. Jesmo najmlađi, ali nadam se da će ovo biti dodatan motiv i da će puno više pružiti nego pred praznim tribinama”, kazao je Vukičević.

Trener Želje, Slavko Petrović, poručio je da poštuju ekipu Zete, ali i da ako njegova ekipa pruži maksimum realan je prolaz u drugo pretkolo.

“Dugo smo čekali da se na našem stadionu odigra evropska utakmica. Imamo jednog protivnika koga poštujemo i mislim da ćemo u ove dvije utakmice biti bolji i proći u drugo pretkolo. Izgubili smo jednog od najboljih igrača u vidu Stevanovića, na tu poziciju se nametnuo Zec. Doveli smo Graovca, imamo jednu dobru ekipu koja ima realne šanse da prođe u drugo pretkolo”, rekao je Petrović, prenosi službeni sajt FK Željezničar.

Kapiten Plavih Zajko Zeba očekuje pune tribine i jednu emotivnu atmosferu u kojoj se nada da će Željo ostvariti dobar rezultat.

“Prije 13 godina je bila posljednja evropska utakmica, ali opet nije to kao sada. Sad je gotovo nov stadion, bit će emotivna utakmica, očekujem pune tribine, pun stadion, veliku podršku, a mi ćemo dati svoj maksimum, to budite sigurni i probati doći do pobjede. Teško mi se osvrnuti na završetak prošle sezone gdje smo imali sve u svojim rukama. Fudbal je takav, nismo osvojili. Atmosfera u ekipi je dobra, jedva čekamo da počne utakmica i da probamo koliko-toliko da krenemo u nove pobjede i da ovo što je bilo ostavimo iza nas. Znamo da ako pobijedimo da će se sve okrenuti u našu korist i da nas rezultati mogu nositi dalje”, poručio je Zeba.

(Reprezentacija.ba)