Vršajević presretan zbog poziva i pogotka

BiH je večeras s 5:0 savlada Gibraltara, a jedan od strijelaca bio je povratnik u reprezentaciju Avdija Vršajević (31).

“Znali smo s kim igramo. Nijedna ekipa se ne smije potcijeniti, ali opet mi imamo dosta veći kvalitet od Gibraltara da ne dozvolimo kiks ovdje. Mislim da su momci ispunili sve zahtjeve trenera. Što se novih momaka tiče, svi imaju ogroman kvalitet i potencijal, tako da nadam se da će oni biti okosnica tima u budućnosti”, rekao je Vršajević, koji je presretan zbog ponovnog poziva, ali i zbog pogotka.

“Ja sam presretan. Uvijek se lijepo vratiti, dobiti poziv za reprezentaciju, još ljepše dati gol i evo uspio sam to danas. Najbitnije da smo pobijedili”.

Našoj selekciji za tri dana slijedi prijateljski susret s Albanijom, a onda u junu možda i odlučujući meč s Grcima.

“Albanija ima jednu jako dobru ekipu. Bit će jedna kvalitetna provjera, gdje možemo više da se uigramo i pokažemo šta možemo u ovom trenutku, na kojem smo levelu spreme i to treba pobijediti. Onda Grcima vratiti za ono što su nezasluženo izvukli remi i nadam se da ćemo se opet kvalifikovati na Svjetsko prvenstvo”, dodao je defanzivac Osmanlispora.

(Reprezentacija.ba)

NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo Reprezentacija.ba portala i Reprezentacija.ba portal ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.