Šunjić i Pavlović spremni pomoći našem timu

Nakon pomoćnog trenera Dragana Perića, medijima su se uoči drugog današnjeg treninga bh. reprezentacije, obratili defanzivci Toni Šunjić i Daniel Pavlović.

“Treniram dobro u Palermu, ali problem je što ne igram standardno. Što se tiče reprezentacije, uvijek mi je drago što sam tu. Mirno se pripremamo u Zenici i očekujemo tri boda protiv Gibraltara. Nažalost, većina nas u defanzivi ima problema sa minutažom u svojim klubovima. Ipak, ne bi trebalo biti problema u narednoj utakmici”, rekao je Šunjić, koji je spreman iskoristiti eventualnu priliku.

“Ako mi selektor pruži priliku da igram, ja sam spreman. Atmosfera je super, vrijeme je odlično i nema nikakvih problema”, istakao je Šunjić.

Defanzivac italijanske Sampdorije, Daniel Pavlović je debitant u reprezentaciji Bosne i Hercegovine.

“Čast mi je što sam u reprezentaciji BiH. Atmosfera je veoma dobra i sve je kako treba. Ja ću pružiti sve od sebe na treninzima i vidjet ćemo da li ću dobiti šansu. Poznajem neke naše igrače iz italijanske lige, a ja sam tu da pomognem koliko mogu na svojoj poziciji. Stručni štab i momci su me super primili te je dobrodošlica bila odlična”, rekao je Pavlović.

(Reprezentacija.ba)