Pred subotnji derbi s Dinamom pred novinare na Poljudu izašao je dvojac iz zadnjeg reda bijelih, Goran Milović i Avdija Vršajević, prenosi Večernji.

“Ne treba mnogo pričati, najveći derbi, znamo što to znači. Igramo pred svojim navijačima, dat ćemo sve od sebe za pozitivan rezultat. Dinamo ima širok i kvalitetan kadar i kad im nedostaje par igrača, to ne osjete. U zadnjoj utakmici smo vidjeli da se može igrati s njima uz maksimalan pristup i agresivnost,“ kazao je Vršajević.

Kojeg se derbija posebno sjeća?

“Bilo je dosta onih kojih se ne bih prisjetio, ali sjećam se rado onog kada smo ih dobili na Poljudu 2:0. Nadam se da bismo mogli ponoviti takvu utakmicu. Tko će biti igrač odluke? Neka bude Gogi (Milović nap.a). Mislim da smo pobjedom u Osijeku nakon lošijih izdanja sve uljepšali i da će navijači u subotu biti 12. igrač.”

Kakve su taktičke zamisli?

“Trener ima zamisao, ne bih odavao, sigurno da je dobro analizirao Dinamo. Derbi je nešto posebno, dosta Dinamovih igrača, novih stranaca nikad nisu osjetili atmosferu Poljuda. Ali, upoznat će je u subotu, za igrače iz domaće lige velika je čast igrati pred takvom kulisom.”

Zovu li poznanici za ulaznice?

“Moja raja zove više nego prije, s te strane mogu obećati da će biti i Bosanaca na derbiju!”

Koji je recept za pobjedu?

“Smanjiti individualne pogreške. Dinamo ima kvalitetu, ali i oni znaju kamo dolaze i što ih čeka. Ako budemo pravi, mislim da ćemo slaviti.”, piše Večernji.

(Reprezentacija.ba)