Danas je „U-19“ reprezentacija BiH nastavila sa pripremama u Čitluku. Naši juniori su u prijepodnevnim satima odradili trening, a nakon toga su slušali predavanje dr. Edina Kulenovića o temi „Metodologija istraživanja sportskih povreda“.

Popodne je na red došla i kontrolna utakmica. „U-19“ reprezentativci podijeljeni u dva tima, „Bijele“ i „Plave“ odigrali su neriješeno 2:2. Golove za ekipu u bijeloj opremi postigli su Kerim Memija u 5' i Aleksandar Popović u 75', dok su na drugoj strani strijelci bili Marko Pervan u 83' i Luka Juričić u 89'. Susret je posmatrao i predsjednik Odbora za savjetovanje i posredovanje Ivica Osim.


Ivica Osim u društvu supruge Asime i koordinatora svih selekcija Murata Jahe
 

U-19 Bijeli-U-19 Plavi 2:2

Stadion: „Bare“ Čitluk.

Strijelci: 1:0 Kerim Memija (5'), 2:0 Aleksandar Popović (75'), 2:1 Marko Pervan (83'), 2:2 Luka Juričić (89').

U-19 Bijeli: Nemanja Trkulja (46. Ivan Trifković), Ilija Čović, Goran Ratković, Nemanja Anđušić, Emir Spahić, Kerim Memija, Emanuel Vlahić-Puljić, Adnan Bašić, Tarik Handžić, Aleksandar Popović, Dragan Došlo.

U-19 Plavi: Goran Karačić, Filip Omazić, Amar Herić, Adel Halilović, Dino Vrdoljak, Stipe Lončar, Marko Mihojević, Amar Burović, Mićo Kuzmanović (60. Nerman Patković), Marko Pervan, Luka Juričić.

Selektor: Toni Karačić.

(NFSBIH.BA)