Više od 70 navijača otputovaće iz Bosne i Hercegovine na utakmicu Lige Šampiona između Rome i Manchester Citya u sklopu petodnevnog putovanja u organizaciji agencije Centrotours.

Sve putnike iz BiH očekuje pravi spektakl u Rimu jer će ova utakmica direktno odlučiti koji će se tim naći u osmini finala Lige Šampiona. City i Roma imaju po pet bodova, a tim našeg Edina Džeke je u prednosti zbog gol razlike, no nijedan od timova ne smije razmišljati o remiju, jer ukoliko CSKA napravi čudo protiv Bayerna, a u Rimu se podijele bodovi, ni Manchester City ni Roma neće proći dalje.

Putuje više od 70 navijača iz BiH

– Za sada imamo 70 sigurnih putnika koji će autobusom 7. decembra iz Sarajeva krenuti put Rima. Jedna grupa će u Rim i avionom. Predstavlja nam pravo zadovoljstvo da napokon i ljubitelji fudbala iz BiH, poput onih iz cijele Europe, putuju na utakmice Lige Šampiona i uz to još gledaju nastupe svojih reprezentativaca Pjanića i Džeke. – poručuju iz Centrotoursa.

Osim odlaska na samu utakmicu koja se igra 10. decembra na stadionu Olimpico putnici će u organizaciji Centrotoursa obići i sve zanemitosti Rima poput Bazilike Sv. Petra, rimskog Foruma, Koloseuma, Vatikana, Fontane di Trevi, Via del Corso…

– Slobodna su još samo tri aranžmana za autobus, dok za avionski aranžman imamo mogućnosti primiti i nove putnike. – kažu u Centrotoursu.

Navijači iz BiH idu i na Roma – Juventus, ali i Svjetsko rukometno prvenstvo u Katar

Ovdje saznajte sve informacije o ovom petodnevnom aranžmanu koji uključuje gledanje utakmice koja će prema svemu direktno odlučiti da li će u dalji krug takmičenja Roma ili Manchester City.

Osim utakmice Roma – Manchester City iz Centrotoursa najavljuju organizovani odlazak navijača na utakmicu Serije A između Rome i Juventusa i finale Lige šampiona u maju 2015. godine u Berlin. Sa Centrotoursom će navijači ići i u Katar navijati za Zmajeve na Svjetsko rukometno prvenstvo u januaru 2015. godine.

(Reprezetacija.ba)