Dugo su Bosanci i Hercegovci čekali da u Ligi Šampiona za najjače klubove zaigraju naši reprezentativci, baš kao što su i dugo čekali da bez viza mogu slobodno putovati Europom.

Roma našeg Miralema Pjanića i Manchester City našeg Edina Džeke u grupnoj fazi Lige Šampiona odmjeriće snage na Olimpicu u Rimu, a susretu koji će se igrati 10. decembra prisustvovaće veliki broj navijača iz Bosne i Hercegovine.

Svi oni u Rim putuju u organizaciji Centrotursa koji je omogućio povoljan i izuzetno atraktivan put koji će se sigurno pamtiti cijeli život.

– Iz Sarajeva u Rim krećemo u nedjelju 7. decembra navečer, a naredna dva dana, ponedjeljak i utorak organizovan je obilazak ovog antičkog grada i svih njegovih znamenitosti. U srijedu nas očekuje utakmica poslije koje se vraćamo u Bosnu i Hercegovinu. – govore iz agencije Centrotours.

– Petodnevni aranžman u “first minute” ponudi košta 235,00 KM, a kasnije 265,00 KM pa je interes izuzetno velik. Zbog obezbjeđivanja ulaznica za utakmicu pozivamo sve zainteresovane da se što prije jave u Centrotours. – navode u Centrotoursu, agenciji koja je zvanični partner Fudbalskog saveza BiH.

Više informacija o ovom aranžmanu svi zainteresovani mogu saznati ovdje.

(Reprezentacija.ba)