Naša reprezentacija okupila se sinoć u Trening centru NFSBIH u Zenici. Među debitantima je i fudbaler Rennesa Sanjin Prcić.

– Mogu vam reći da je atmosfera super. Svi smo se sinoć okupili i vrlo smo zadovoljni sa centrom u kojem boravimo. Dočekali su nas super, svi su prijatni i odlično su pripremili sve uslove. Sada je samo na nama da treniramo i pobjeđujemo u utakmicama. – govori Sanjin Prcić.

Prcić je nedavno rekao kako neće više igrati za reprezentaciju dok je Sušić selektor, no sada je tu i kako kaže odlično je dočekan.

– Malo sam razgovarao sa selektorom. Sve je super, neću da se vraćam na nešto što je bilo ranije. Ponosan sam i sretan što sam tu. Svi su me super primili, kako igrači tako i trener. Prvi put sam ovdje i polako ću se uklapati u ekipu. Gledaćemo da se što bolje pripremimo za mečeve protiv kvalifikacija. Utakmica protiv Lihtenštajna nam je važna za to. – smatra fudbaler Rennesa.

Novinare je zanimalo na kojoj se poziciji Prcić vidi u reprezentaciji.

– Pet godina sam igrao za mladu reprezentaciju i najbolje se osjećam na centralnoj poziciji u sredini terena. – zaključio je Sanjin Prcić.

(Repreznetacija.ba)